Cart:

0 item(s) - 0,00 Ft
You have no items in your shopping cart.

ÜDVÖZÖLJÜK A KUVASZ KLUBBAN!

Tennivalók a Hungária Fajtafenntartó Kuvasz Klub (nyilvántartási száma: 07-02-0003323) tagfelvétele során:


1. Az éves tagdíj, 2000,- Ft befizetése átutalással az alábbi bankszámlaszámra:

10102914-80416700-01005000

2. Fotó készítése azon Kuvasz Származási lapjának két oldaláról, amely Származási lapon tulajdonosként a Klubba belépő személy neve és címe szerepel. Több Kuvasz esetében mindegyik Származási lapot kérjük lefotózni.

(amennyiben a belépő személynek nincs tulajdonában Származási lappal rendelkező Kuvasz, Származási lap beküldése nélkül is beléphet a Klubba, de csak pártoló tagként - erről lásd az Alapszabályt. A Származási lap kivételével a belépés folyamata számára is ugyanaz, mint a rendes tagok számára)

3. E-mail küldése a kuvasz@yahoo.com e-mail címre az alábbi két pont szerint:

   3/1. Az e-mail-ben csatolmányként a 2. pontban jelzett Származási lap (-ok) két oldaláról készült fotókat kell csatolni.

   3/2. Az e-mail-be az alábbi szöveget kell bemásolni (a szöveg kijelölésével, másolásával és az e-mail-be való beillesztésével. Az e-mail-be beillesztett szöveget a belépő személy adataival kell kiegészíteni):

"BELÉPÉSI NYILATKOZAT

Ezúton nyilatkozom arról, hogy a Hungária Fajtafenntartó Kuvasz Klub (nyilvántartási száma: 07-02-0003323, a továbbiakban: Egyesület) tagja kívánok lenni. Az Egyesület Alapszabályát elfogadom.

Nevem:

Lakcímem:

Személyi igazolványom száma:

Telefonszámom:

Az éves tagsági díjat az Egyesület bankszámlájára befizettem.

Hozzájárulok, hogy az Egyesület a fent közölt adataimat kizárólag a saját nyilvántartásában felhasználja."