Cart:

0 artículo(s) - Ft 0,00
No tiene artículos en su cesta de la compra.

¡Bienvenidos a nuestra tienda en línea!

A Kuvasz Központ

A Kuvasz Központ az egyetlen hely a világon, amit hivatalosan is egy kutyafajtáért, a fajta egészéért, annak fennmaradásáért, fejlődéséért, népszerűsítéséért hoztak létre!
A Kuvasz Központ nem "virtuális álmodozás", hanem egy valóságos, 1,3 hektáros terület, hatalmas fákkal, burjánzó növényzettel, madárdalos erdővel, a lehető legjobb helyen, Magyarország kellős közepén!


A Központban minden hónapban van Kuvaszos rendezvény, ráadásul a Gyémánt Kuvasz Kupa is ezen a területen kerül megrendezésre, így nincs még egy olyan hely a Földön, ahol annyi Kuvasz és Kuvaszos járt volna, mint ebben a csodálatos flórával és faunával megáldott területen.


A Központ folyamatos fejlesztés alatt áll, de a helyre jellemző egyedi, különleges természeti környezetet, mint a Kuvasz fajtához, annak évezredes múltjához harmóniában illeszkedő adottságot mindenképpen megtartjuk!


A főépület előadások, kutatások színtere lesz, ill. szálláshelyeket is itt tudunk majd biztosítani. A terület 99 %-át pedig közvetlen értelemben is a Kuvaszok foglalják el, a rendezvényeken öröm nézni a jórészt póráz nélkül az aktuális Kuvaszos csapatot őrző, és egymással nagyokat játszó Kuvaszokat. Este hasonlóképpen izgalmas benyomásokkal gazdagodunk, a tábortűz körül elheverő Kuvaszok között - akik éppen úgy védelmeznek bennünket, mint az elődeinket, az ősi, évezredekkel ezelőtti időkben...!